• Посилання скопійовано

Більшість карантинних заходів не застосовуватимуться до вакцинованих, – плани змін від МОЗ

За словами Ляшка, МОЗ підготував зміни до карантинних заходів. За ними більшість обмежень, передбачених у «жовтому» та «червоному» рівні епідемічної небезпеки, не застосовуватимуться у випадку, якщо будуть вакциновані колективи або відвідувачі цих закладів

Більшість карантинних заходів не застосовуватимуться до вакцинованих, – плани змін від МОЗ
Більшість карантинних заходів у "жовтих", "помаранчевих" та "червоних" зонах не застосовуватимуться до тих, хто пройшов вакцинацію від COVID. Це стосується й роботи закладів з вакцинованим персоналом.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію засідання Кабміну.
За його словами, епідемічна ситуація в Україні прогнозовано погіршується, але поки не є критичною.
"Ми пропонуємо наблизити якість життя вакцинованих людей до звичного. Ми почали працювати над змінами до карантинних норм. Більшість обмежень, передбачених у "жовтому" та "червоному" рівні епідемічної небезпеки, не застосовуватимуться у випадку, якщо будуть вакциновані колективи або відвідувачі цих закладів. Для "жовтого" рівня достатньо однієї дози вакцини, а вже для "червоного" буде треба повний курс щеплень", - заявив Ляшко.
Відзначимо, сьогодні прем'єр-міністр Денис Шмигаль підтвердив, що найближчим часом Україна перейде в "жовту" зону.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»