• Посилання скопійовано

Увага! Вже 8 областей у «червоній» зоні карантину

Держкомісія ТЕБ та НС вирішила посилити карантин в окремих областях. Зокрема, Херсонська область перейшла у «червону» зону карантину з 15 жовтня, а з 18 жовтня до неї потрапили ще 4 області – Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська області, Сумська область перейшла в цю зону з 23 жовтня, з 26 жовтня до червоної зони приєднаються Миколаївська та Рівненська області

Увага! Вже 8 областей у «червоній» зоні карантину

15 жовтня з'явилася перша «червона» зона карантину. Держкомісія ТЕБ та НС вирішила посилити карантин у Херсонській області. Рішення по ній було прийнято ще 12 жовтня.

Але сьогодні ж відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За його результатами чотири області переходять в "червону" зону адаптивного карантину.

Про це повідомив Олег Немчинов у своєму Телеграм-каналі. Так, було вирішено, що з 18 жовтня в "червону" зону потраплять:

  • Запорізька,
  • Одеська,
  • Донецька,
  • Дніпропетровська області.

20 жовтня відбулося ще одно засідання Держкомісія ТЕБ та НС. За його результатами було вирішено перевести Сумьску область до "червоної" зони з 23 жовтня. 

23 жовтня відбулося нове засідання комісії. За її рішенням з 26 жовтня в Миколаївській та Рівненській областях буде встановлено "червону" зону карантину. 

За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей. Про це повідомив Олег Немчінов у своєму телеграм-каналі. 

У «червоній» зоні забороняється робота кафе, ресторанів, кінотеатрів, театрів, ринків, фітнес-центрів. Забороняється також проведення масових заходів. Однак це обмеження не діє, якщо 100% відвідувачів та персоналу вакциновані.

Водночас у «червоній» зоні на дистанційне навчання переходять заклади освіти, де не вакциновано 100% персоналу. Це не стосується лише дитсадків та 1-4 класів.

Крім того, мешканці «червоної» зони не можуть їздити автобусами, потягами та літати літаками в інші регіони без документів про повний курс вакцинації, негативного тесту на коронавірус або довідки про одужання від COVID.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»