• Посилання скопійовано

Перелік професій з обов'язковою вакцинацією від COVID-19 розширять: проєкт наказу МОЗ

За словами головного санлікаря, список професій, для яких вакцинація стане обов'язковою, буде постійно оновлюватися. На сайті МОЗ з'явився проєкт змін до переліку

Перелік професій з обов'язковою вакцинацією від COVID-19 розширять: проєкт наказу МОЗ

Списки професій на обов'язкову вакцинацію не залишаться статичними - професії в ньому будуть постійно оновлюватися. Швидше за все - щотижня. Про це заявив головний санлікар України Ігор Кузін в своєму Телеграм-каналі.

13 жовтня 2021 року МОЗ оприлюднено проєкт наказу "Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням".

Ознайомитися з цим проєктом можна за посиланням.

Згідно з проєктом, чинний перелік професій, які підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, планується доповнити такими професіями:

  • працівники підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади;
  • працівники установ і закладів, що надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей, реабілітаційних закладів;
  • працівники підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, затвердженого постановою КМУ від 04 березня 2015 року № 83. Цей перелік можна переглянути за посиланням.

Про затвердження самого переліку ми вже писали тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»