• Посилання скопійовано

Омбудсмен закликала Уряд скасувати карантин у школах

За позицією Денісової, переведення навчальних закладів на дистанційну форму навчання у червоних зонах карантину порушує права дітей на якісну освіту

Омбудсмен закликала Уряд скасувати карантин у школах

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що карантинні обмеження через пандемію коронавірусу не повинні впливати на забезпечення права дітей на якісну освіту. Тому вона просить переглянути рішення про дистанційне навчання у школах України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пост омбудсмена Людмили Денісової у Facebook.

Денисова наголосила, що звернулася до міністра охорони здоров'я України та міністра освіти та науки України. Вона попросила їх переглянути позиції щодо переведення навчальних закладів на дистанційну форму навчання.

За словами Денисової, школи необхідно виключити з переліку установ, які підлягають закриттю при введенні рівнів протиепідемічних заходів в областях України.

Зазначимо, що станом на 11 листопада в Україні підтвердили 24 747 нових випадків коронавірусу. Найбільше заражень у Києві, Дніпропетровській та Харківській областях.

Але також минулої доби в країні від COVID-19 померли 652 людини.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»