• Посилання скопійовано

КМУ скоротив термін дії «жовтих» COVID-сертифікатів зі 120 до 30 днів

Кабінет міністрів України в чотири рази скорочує термін дії «жовтих» COVID-сертифікатів. Тепер він діятиме протягом 30 днів, до змін він діяв протягом 120 днів

КМУ скоротив термін дії «жовтих» COVID-сертифікатів зі 120 до 30 днів

Кабінет міністрів України в чотири рази скорочує термін дії «жовтих» COVID-сертифікатів. Тепер він діятиме протягом 30 днів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на засідання уряду.

«Також змінено термін дії "жовтого" COVID-сертифіката, який підтверджував проведення як мінімум одного щеплення. Він становитиме 30 днів, раніше він був дійсним 120 днів», – зазначив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Примітно, що в Україні інтервал між введенням першої та другої дози вакцини AstraZeneca становить від 4 до 12 тижнів. На засіданні уряду Ляшко окремо не роз'яснював, чи означає це, що тим, хто вакцинується AstraZeneca, «жовтий» сертифікат буде недоступний через 30 днів.

Нагадаємо, сьогодні також вносяться зміни до правил адаптивного карантину в Україні, згідно з якими у «жовтих» зонах бізнес зможе працювати, якщо всі співробітники отримають по дві дози вакцини від COVID.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»