• Посилання скопійовано

Строк дії «ковідної» допомоги у 1000 грн збільшать до 9 місяців (оновлено)

Кабінет міністрів продовжив строк використання допомоги за повну вакцинацію проти COVID-19 з 4 до 9 місяців. Таке рішення було прийнято сьогодні, 9 лютого, на черговому засіданні

Строк дії «ковідної» допомоги у 1000 грн збільшать до 9 місяців (оновлено)

Кабінет міністрів збільшив строк використання допомоги у 1000 грн за повну вакцинацію з 4 до 9 місяців. Про це йдеться у проєкті Постанови КМУ з Порядку денному засідання Уряду від 9 лютого. З проєктом постанови КМУ можна ознайомитися тут. Поки що немає тексту затвердженої постанови. Про це розповімо окремо. 

За проєктом Постанови КМУ запропановано:

  • надання додаткової допомоги у розмірі 500 грн у разі отримання бустерної дози вакцинації (з 14 березня);
  • надання можливості використання допомоги громадянами віком від 60 років та особами з інвалідністю І та II групи на оплату вартості житлово-комунальних послуг (з 28 лютого) та придбання лікарських засобів (з 14 лютого).

Ці рішення прийняті 9 лютого під час чергового засідання КМУ. 

Всі новини на тему єПідтримки дивиться за посиланням.

***

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»