• Посилання скопійовано

Увага! Можливі масові розсилки шкідливого ПЗ

Урядова команда реагування на надзвичайні події CERT-UA попереджає про масові розсилки шкідливого програмного забезпечення на електронні поштові адреси українців

Увага! Можливі масові розсилки шкідливого ПЗ

Економічна правда розповідає, що урядова команда реагування на надзвичайні події CERT-UA попереджає про масові розсилки шкідливого програмного забезпечення на електронні поштові адреси українців.

Про це йдеться в повідомленні CERT-UA на сторінці у Facebook.

Наразі спостерігаються масові розсилки шкідливого програмного забезпечення на імейли працівників державних органів та громадян України.

«Було виявлено розсилання е-листів з ящика jowhar@xintongwood.club з темою листа "Лист", у якому міститься вкладення "лист справедливості.xlsx", який при відкритті завантажує шкідливе програмне забезпечення FormBook. Вказаний файл уперше був помічений ще 28 лютого 2022 року», – повідомили у CERT-UA.

В урядовій команді реагування на комп'ютерні надзвичайні події України просять усіх, хто отримував або відкривав зазначений лист, негайно повідомити це поштою cert@cert.gov.ua.

«Радимо заблокувати з ваших мереж доступ до перерахованих в ІОС IP-адрес та доменів», – ідеться в повідомленні.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»