• Посилання скопійовано

Мінагро просить повторно подати документи на бронювання військовозобов'язаних для посівної

Керівникам підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва необхідно повторно подати документи на бронювання військовозобов’язаних за оновленою процедурою

Мінагро просить повторно подати документи на бронювання військовозобов'язаних для посівної

Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомлляє, що у зв’язку із змінами постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 р. №218, та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2022 р. №194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану» керівникам підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва необхідно ПОВТОРНО подати документи на бронювання військовозобов’язаних по оновленій процедурі!

З метою своєчасного проведення комплексу весняно-літніх польових робіт, забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції та продовольства для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та населення прошу, у разі потреби, надіслати до Мінагрополітики на e-mail: mobagro2022@gmail.com:

1. лист з пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних з відповідним обґрунтуванням, зазначенням електронної адреси, контактних номерів телефонів та осіб тощо за формою;

2. пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою, що додається, у форматі Excel.

Форми за посиланням.

Для оперативного опрацювання матеріалів, файли просимо назвати у форматі: 

  • Рік. 
  • Місяць. 
  • Число (коли подаються пропозиції).
  • Скорочене найменування організації. 
  • Кількість працівників що подаються для бронювання. 

Наприклад:

2022.03.09.Украгрозерно.13.pdf

2022.03.09.Украгрозерно.13.xlsx

Звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва, які вже надали пропозиції та отримали витяг з наказу Мінекономіки інформувати у триденний термін Мінагрополітики про звільнення військовозобов’язаного (виключення зі списків, переведення на іншу посаду) або ліквідацію суб’єкта господарювання. 

Телефон для довідок: +38063-181-51-83

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»