• Посилання скопійовано

​З'явилася гаряча лінія для консультацій щодо виплат для ВПО та допомоги безробітним

Дізнатися потрібну інформацію про виплати для внутрішньо переміщених осіб, допомогу по безробіттю та іншу соціальну підтримку можна зателефонувавши нам на гарячу лінію 0 800 33 18 34

​З'явилася гаряча лінія для консультацій щодо виплат для ВПО та допомоги безробітним

За інформацією Телеграм-каналу Дії, відтепер дізнатися потрібну інформацію про виплати для внутрішньо переміщених осіб, допомогу по безробіттю та іншу соціальну підтримку українці можуть зателефонувавши нам на гарячу лінію 0 800 33 18 34.

Графік роботи гарячої лінії: щодня з 8:00 до 22:00.

Дзвінки з номерів українських мобільних операторів безоплатні.

Нагадаємо, що минулого тижня в Дії зʼявилася комплексна послуга для ВПО, якою скористалися вже понад 100 тисяч українців.

Діліться телефоном із тими, кому необхідна допомога з послугами для ВПО. Продовжуємо підтримувати українців і цифровізувати країну разом. 

Вдячні партнерам А-Банку та Бінотел, які допомогли запустити гарячу лінію в стислі терміни.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»