• Посилання скопійовано

Хто ще не отримав 6500 грн через війну: прийнято зміни до Держбюджету-2022

За словами Я. Железняка, 31 травня ВРУ проголосовала за зміни до Бюджету (законопроєкт №7413). Зокрема, ними передбачаються додаткові 5,8 млрд грн на виплати допомогу у розмірі 6500 грн усім, хто так її й не отримав

Хто ще не отримав 6500 грн через війну: прийнято зміни до Держбюджету-2022

29 травня нардеп Ярослав Железняк у своєму Телеграм-каналі зауважив, що він проінформован, що багато підприємців (особливо з Маріуполя) скаржаться, що не змогли отримати досі «єПідтримку», хто подав заявку наприкінці березня.

Народний депутат підкреслив, що грошей на програму не вистачило.

Тоді він запевнив, що найближчим часом будуть проголосовані зміни до Бюджету № 7413. Зокрема, ними передбачаються додаткові 5,8 млрд грн. на цю програму.

І ось 31 травня на черговому пленарному засіданні ВРУ було прийнято в цілому законопроєкт №7413. Про це йдеться в пості Железняка. Таким чином всі, хто подав заявку 26-31 березня повинні нарешті отримати обіцяні виплати.

***

Автор: Русанова Ганна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»