• Посилання скопійовано

З якого числа розпочнеться навчальний рік під час війни?

Освітній процес у 2022/2023 навчальному році розпочнеться 1 вересня у День знань і триватиме до 30 червня 2023 року

З якого числа розпочнеться навчальний рік під час війни?

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет під час селекторної наради щодо готовності закладів освіти до нового навчального року в умовах воєнного стану розповів про структуру освітнього процесу у ЗЗСО.

«Відповідно до постанови КМУ «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні», освітній процес у 2022/2023 навчальному році розпочнеться 1 вересня у День знань і триватиме до 30 червня 2023 року», – сказав Сергій Шкарлет. 

За словами Міністра, 2022/2023 навчальний рік може тривати більше або менше 175 днів. Відповідні зміни внесено до законодавства. 

Також заклад освіти визначатиме тривалість та структуру навчального року. Тривалість навчального тижня (п’ять чи шість днів), дня, занять і відпочинку визначатиме педагогічна рада кожного закладу освіти.

Нагадаємо, за підтримки МОН та ЮНІСЕФ «Освіторія» розпочинає навчання із впровадження реформи НУШ у середній освіті.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»