• Посилання скопійовано

Зник мобільний зв'язок: які подальші дії?

Перш за все потрібно відключити автовибір мережі. На Android: Налаштування - Мобільна мережа (чи Підключення) - Оператор. На iOS: Параметри - Стільникові дані - Вибір мережі. Потім варто знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи lifecell

Зник мобільний зв'язок: які подальші дії?

Україна під масовими ракетними ударами. Вибухи 10 жовтня лунають в Києві, Житомирі, Львові та інших містах. Багато українців уже скаржаться на перебої з мобільним зв'язком.

Що робити, якщо у вас раптом зникне мобільний зв'язок Київстар, lifecell, Vodafone (чи іншого оператора). Про це розповіло РБК-Україна у своєму матеріалі.

Що робити, якщо зникне мобільний зв'язок

Перш за все потрібно відключити автовибір мережі:

  • на Android: Налаштування - Мобільна мережа (чи Підключення) - Оператор
  • на iOS: Параметри - Стільникові дані - Вибір мережі.

Потім варто знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи lifecell.

Якщо зареєструватися не вдалося, спробувати ще раз або оберіть іншу мережу.

Обов'язково перевірте можливість вихідного дзвінка або надсилання SMS.

Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плану вашого оператора, тобто, у вас не списуватимуться ніякі додаткові гроші.

Час від часу пробуйте повернутися до мережі свого оператора. Це можна робити як вручну, так і увімкнувши автовибір мережі.

Але підключення національного роумінгу передбачає значне навантаження на мережі операторів. Отже, це може впливати на якість роботи деяких послуг.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»