• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ підтримує продовження воєнного стану на три місяці

Комітет ВРУ з питань оборони підтримав проєкти Указів Президента про продовження строку дії воєнного стану ще на 90 днів (до 19 лютого 2023 року)

Комітет ВРУ підтримує продовження воєнного стану на три місяці

Нардеп Я. Железняк повідомив, що Комітет ВРУ з питань оборони підтримав продовження строку дії воєнного стану та загальної мобілізації на 90 днів (до 19 лютого 2023 року). Відповідні постанови рекомендовані до схвалення на пленарному засіданні, яке відбудеться найближчими днями.

Йдеться про:

  • законопроєкт №8189 «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні"». За ним, строк дії воєнного стану в Україні продовжується з 05 години 30 хвилин 21 листопада 2022 року строком на 90 діб; 

  • законопроєкт №8190 «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації"». Згідно з ним строк проведення загальної мобілізації також продовжується з 21 листопада 2022 року на 90 діб.  

Нагадаємо, воєнний стан та загальна мобілізація були введені в Україні з 5 години 30 хвилин 24 лютого після повномасштабного вторгнення росії строком на 30 днів. Потім вони неодноразово продовжувались: востаннє на 90 днів до 21 листопада (про це ми писали тут). 

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»