• Посилання скопійовано

Уряд може розширити перелік критичного імпорту, але для цього потрібні пропозиції

Федерація роботодавців узагальнює пропозиції бізнесу для включення товарів до переліку критичного імпорту

Уряд може розширити перелік критичного імпорту, але для цього потрібні пропозиції

Федерація роботодавців України розповідає, що Уряд готовий розширити перелік товарів критичного імпорту, затверджений постановою КМУ №153, 24.02.2022 (із змінами і доповненнями), задля забезпечення безперебійної діяльності виробничих підприємств в умовах правового режиму воєнного стану.

Нагадаємо, після початку військової агресії росії 24 лютого Уряд того ж дня постановою №153 визначив перелік товарів критичного імпорту, для закупівлі якого Національний банк України дозволяє купувати валюту.

Також товари критичного імпорту включено до Переліку товарів, під час ввезення яких на митну територію України надається відстрочення сплати митних платежів.

Просимо вас надавати пропозиціі для включення товарів до переліку критичного імпорту переважно щодо сировини та комплектуючих у форматі:

  • код згідно з УКТ ЗЕД
  • опис товару

на адресу: dai.fareniuk@gmail.com у термін до 11.03.2022.

Джерело: Федерація роботодавців України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»