• Посилання скопійовано

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу для інтернет-продавців

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу – «Дрібний пакет PRIME». Її розроблено Міжнародною поштовою корпорацією IPC для формату продажів в інтернеті

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу для інтернет-продавців

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу «Дрібний пакет PRIME». Цю послугу розроблено Міжнародною поштовою корпорацією IPC саме для формату продажів в інтернеті.

Вартість послуги буде дешевшою на 8% порівняно з «Дрібним пакетом рекомендованим», який є дуже популярним серед українських користувачів поштових послуг (послугою користується майже 80% відправників з України).

«Дрібний пакет PRIME» передбачає доставку замовлення у поштову скриньку клієнта без підпису; пріоритетний порядок обробки в країні призначення та відслідковування замовлення в усіх країнах мережі PRIME. Варто зазначити: нова послуга не передбачає компенсації у разі втрати відправлення в країні призначення. Для відправки товарів з гарантованою базовою компенсацією в країні призначення клієнти можуть й надалі використовувати категорію «Дрібний пакет рекомендований».

Послуга діятиме в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, Франції (планово з 1 травня) та ін. країнах. Першочергово «Дрібний пакет PRIME» орієнтується на постійних клієнтів Укрпошти, які експортують власні товари, продаючи їх в інтернеті.

Послугу можна буде оформити в онлайн-сервісах: системі АРІ, особистому кабінеті та мобільному застосунку. На період тестового режиму, з 1 квітня до 1 травня, оформлення можливе лише в особистому кабінеті.

Таким чином, Укрпошта пропонує своїм клієнтам альтернативи: «Дрібний пакет» з його ширшими можливостями чи «Дрібний пакет PRIME», дешевший на 8%.

Крім того, хочемо нагадати: Укрпошта знизила тарифи:

  • на доставку посилок та дрібних пакетів до Литви, Латвії, Естонії на -45% з 01.01.2023;
  • на EMS-відправлення до Польщі на -75% з 01.01.2023;
  • на посилки до Німеччини на -60% з 01.04.2023.

Докладніше про тариф «Дрібний пакет PRIME» можна дізнатися за посиланням.

Джерело: УКРПОШТА

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»