• Посилання скопійовано

Маєте стаціонарний РРО: як перейти на програмний варіант у 2020 році?

З 19 квітня 2020 року можна буде відмовитися від стаціонарного РРО та перейти на програмний, але для цього слід скасувати реєстрацію діючого РРО

Маєте стаціонарний РРО: як перейти на програмний варіант у 2020 році?

ДПС у Чернівецькій області нагадує, що Закон №128-IX 19.10.2019 р. опубліковано в офіційному виданні «Голос України» №200. 

Законом № 128 внесено зміни до Закону про РРО.

Зокрема, розділ ІІ «Прикінцеві положення» Закону про РРО доповнено  п. 10, відповідно до якого: суб’єкти господарювання, які у зв’язку із застосуванням програмних РРО вирішили відмовитися від застосування РРО, строк служби яких не закінчився, повинні скасувати реєстрацію таких РРО у порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику, із поданням до контролюючих органів звітних документів, передбачених Законом про РРО.

Норма набирає чинності з 19.04.2020 р. 

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»