• Посилання скопійовано

Вирішили поміняти РРО? Не забудьте внести зміни до ліцензії на продаж алкоголю!

Відомості про РРО обов'язково вносяться до ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Тож, якщо відбувається саме заміна наявного у суб'єкта господарювання РРО на інший, треба буде внести зміни до такої ліцензії. А ось якщо кількість РРО збільшується, потрібно буде платити за нову ліцензію

Вирішили поміняти РРО? Не забудьте внести зміни до ліцензії на продаж алкоголю!

Львівські податківці нагадують, що для внесення змін у додаток до ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями щодо РРО чи КОРО платнику  необхідно подати заяву довільної форми із зазначенням адреси місця торгівлі, переліку РРО (КОРО), які знаходяться у місці торгівлі та інформації про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень РРО (КОРО), які знаходяться у місці торгівлі, дату початку їх обліку в органах державної фіскальної служби, а також документи, які потребують внесення змін (ліцензія з додатком).

Орган ліцензування на підставі такої заяви протягом трьох робочих днів видає суб’єкту господарювання переоформлену ліцензію з урахуванням змін (у разі, якщо в результаті внесення таких змін у СГ кількість РРО (КОРО) залишається незмінною або зменшується).

У разі, якщо в результаті внесення таких змін у платника передбачено збільшення кількості РРО (КОРО), то такий платник додатково повинен внести плату за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями в розмірі, передбаченому ст. 15 Закону  «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Аналогічне роз'яснення надавали раніше і київські податківці.

Про те, які документи слід надати для оформлення ліцензії та скільки вона зараз коштує, ми писали тут і тут.

 

 

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»