• Посилання скопійовано

Як виправити помилку у формі обліку товарних запасів ФОП?

Виправлення інформації у Формі обліку здійснюється у такому порядку: у графі «Примітки» рядка, що потребує видалення інформації, проставляється відмітка «анульовано»

Як виправити помилку у формі обліку товарних запасів ФОП?

Ружинська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській  області повідомляє, що облік товарних запасів здійснюється ФОП шляхом постійного внесення до Форми обліку інформації про надходження та вибуття товарів на підставі первинних документів, які є невід'ємною частиною такого обліку.

ФОП, яка здійснює діяльність у декількох місцях продажу (господарських об'єктах), веде облік товарних запасів також за кожним окремим місцем продажу (господарським об'єктом) на підставі первинних документів, які підтверджують отримання товарів такою ФОП або окремим місцем продажу (господарським об'єктом), та/або первинних документів на внутрішнє переміщення товарів між ФОП та його окремими місцями продажу (господарськими об'єктами). Первинні документи на внутрішнє переміщення товарів є невід'ємною частиною такого обліку.

Виправлення інформації у Формі обліку здійснюється у такому порядку:

– у графі «Примітки» рядка, що потребує видалення інформації, проставляється відмітка «анульовано»;

– у разі необхідності виправлення інформації:

  • у графі «Примітки» рядка, інформація в якому виправляється, проставляється позначка «анульовано – виправлено» із зазначенням порядкового номера рядка, в якому зазначено виправлену інформацію;
  • у графі «Примітки» рядка, що містить виправлену інформацію, проставляється позначка «виправлено» із зазначенням порядкового номера рядка, інформацію з якого виправлено.

***

Всі новини на тему обліку товарних запасів у фізосіб-підприємців можна переглянути за посиланням.

***

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»