• Посилання скопійовано

Прийнято за основу законопроект №4646-д щодо удосконалення бухобліку

За результатами голосування депутатів законопроект №4646-д прийнято у першому читанні, а законопроекти про аудиторську діяльність та про аудит фінзвітності відправлено на повторне перше читання

Прийнято за основу законопроект №4646-д щодо удосконалення бухобліку

Сьогодні на голосування депутатів було винесено три законопроекти, які стосуються впровадження змін в ведення бухгалетрського обліку та аудиторської діяльності.

За результатами ранкового засідання:

  • законопроект "Про внесення змін до Закону України " Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (щодо удосконалення деяких положень)" (№4646-д) прийнято в першому читанні. Нагадуємо, що цей законопроект було розроблено на підставі двох проектів 4646 та 4646-1, які вже розглядалися депутатами раніше та були повернуті у Комітет на доопрацювання. Про це детально дивиться у новинах: тут і тут
  • Законопроекти «Про аудиторську діяльність» (№2534)  і «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» (№6016) відправлено в Комітет ВР з питань податкової та митної політики на повторне перше читання.

 Що саме пропонується удосконалити в бухгалтерськом законодавстві було розглянуто тут>>>

Автор: Русанова Ганна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»