• Посилання скопійовано

Підписано Закон щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій

Петро Порошенко підписав Закон № 2058-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій». Закон був прийнятий Верховною Радою України 23 травня 2017 року

Підписано Закон щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій

Про це зазначено на офіційному сайті Президента України.

Законом вносяться зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Законів  «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», «Про зайнятість населення», «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», якими удосконалюється порядок видачі посвідки на тимчасове проживання в Україні та надання дозволів на використання праці іноземців та осіб без громадянства.

Впровадження норм Закону загалом призведе до позитивних наслідків щодо створення привабливих інвестиційних умов для іноземних інвесторів, за рахунок спрощення порядку працевлаштування іноземних працівників, надання права отримувати посвідку на проживання в Україні іноземним інвесторам, які мають істотну участь в українських підприємствах, але не працевлаштовані на них, для контролю за діяльністю таких підприємств.

Закон набирає чинності через три місяці з дня його опублікування.

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»