• Посилання скопійовано

Уряд розгляне проект держбюджету-2018 у п'ятницю

Узгоджений проект держбюджету на 2018 рік буде представлений 15 вересня і одразу переданий в Парламент - В. Гройсман

Уряд розгляне проект держбюджету-2018 у п'ятницю

Узгоджений проект державного кошторису буде представлений членам Кабінету Міністрів 15 вересня і переданий в Парламент, як того вимагає законодавство України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Минулого року ми вчасно і чесно подали бюджет, і його не відкликали. Цього року 15 вересня Уряд схвалить проект бюджету на 2018 рік і подасть його в Парламент. Ми не будемо відкликати проект бюджету. Хочемо відкритої та публічної дискусії, хочемо аби бюджет був зрозумілим, - сказав Володимир Гройсман. - Пріоритети (бюджету) презентуємо в п’ятницю на засіданні Уряду».

Глава Уряду додав, що в документі збережені всі пріоритетні напрямки роботи Уряду, а також означені більшість проблемних питань, які потребують  рішення.  Йдеться про фінансування доріг, підтримку освітян, вирішення питань охорони здоров’я, в тому числі в секторі сільської медицини.

«Ми передбачаємо збільшення фінансування охорони здоров’я на 10 млрд грн – в рамках реформи, на ухвалення якої чекаємо. Дуже важливо, що в рамках реформи є ініціатива Президента України про підтримку сільської медицини. Добре, що Президент взяв на себе таку ініціативу і відповідальність за реформу, в тому числі сільської медицини. Треба виводити галузь з того стану, в якому вона знаходиться, і робити якісні послуги для громадян», - сказав Володимир Гройсман.

***

Читайте також:

Бюджет-2018 подано на розгляд Кабміну: яким він буде? 

У проекті держбюджету-2018 передбачено підвищення мінімальної зарплати до 3 723 грн 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»