• Посилання скопійовано

До проекту змін у ПКУ на 2019 рік внесено більше 400 поправок, — Южаніна

Законопроект №9260 про зміни до Податкового кодексу отримав вже більше 400 поправок від народних депутатів. При цьому, спочатку мають розглянути його, а потім Держбюджет

До проекту змін у ПКУ на 2019 рік внесено більше 400 поправок, — Южаніна

Бюджетоутворюючий законопроект №9260 про зміни до Податкового кодексу отримав вже більше 400 поправок від народних депутатів. Про це в коментарі РБК-Україна розповіла голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

За її словами, даний законопроект отримав більше 400 поправок.

«Поки не знаю, скільки їх буде в цілому. Зараз триває робота робочої групи комітету», - розповіла Южаніна.

Водночас, спікер Верховної ради Андрій Парубій закликав нардепів подати правки до законопроекту про внесення змін у Податковий кодекс до 14:00.

«Після цього я звернуся до комітету податкової політики провести засідання з 14:00 до 16:00, щоб ми після обіду могли перейти до розгляду Податкового кодексу. І вже потім - держбюджет», - заявив Парубій.

Зазначимо, 8 листопада Рада прийняла за основу в першому читанні законопроект №9260 щодо поліпшення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів, який, зокрема, передбачає підвищення акцизу на тютюнові вироби на 9%.

***

Читайте також: 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»