• Посилання скопійовано

Кабмін спростив процедуру отримання спеціальних дозволів на користування надрами

Уряд удосконалив Порядок надання спеціальних дозволів на користування надрами та Порядок проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами

Кабмін спростив процедуру отримання спеціальних дозволів на користування надрами

Кабмін постановою від 06.04.2016 р. № 277 вніс зміни до:

 Зокрема, виключено норми, що можуть встановити непрозорі чи нерівні правила для суб'єктів господарювання, створено сприятливі умови для впровадження кращої світової практики з питань забезпечення прозорості процесу проведення аукціонів для залучення приватних інвестицій у видобуток вуглеводнів.  

Постановою спрощується регулювання погоджень отримання спецдозволів, передбачається висвітлення процедур проходження документів та прийняття рішення щодо отримання спецдозволів на користування надрами, скорочуються підстави їх отримання без проведення аукціону, що дозволить залучити до державного бюджету додаткові кошти.

Постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім  пункту 2  цієї постанови, який набирає чинності з 1 квітня 2017 року.

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»