• Посилання скопійовано

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: постанова КМУ

Уряд визначив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників у 2017 році

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: постанова КМУ

Кабмін постановою від 08.02.2017 р. № 77 затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників у 2017 році.

Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті Мінагрополітики за програмою “Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників”.

Документом передбачено, що фінансова підтримка сільгосптоваровиробників буде здійснюватися за такими напрямами:

 

  • бюджетна дотація для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції;
  • часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Ціллю використання бюджетних коштів є збільшення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, підвищення продуктивності в сільському господарстві, сприяння розвитку аграрного ринку та забезпечення продовольчої безпеки.

Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем бюджетної програми буде Мінагрополітики.

Читайте також: Як розподілятимуть дотації агровиробникам

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»