• Посилання скопійовано

Кабмін реорганізував деякі територіальні органи ПФУ

Сьогодні, 8 листопада, Кабінет Міністрів прийняв постанову „Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України”, яка має істотно удосконалити діяльність системи пенсійного забезпечення в цілому

Кабмін реорганізував деякі територіальні органи ПФУ

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

Зокрема, з метою покращення якості обслуговування громадян, упорядкування системи територіальних органів ПФУ та оптимізації їхньої структури актом передбачається реорганізувати деякі територіальні органи ПФУ в Донецькій області шляхом їх злиття.

Також планується реорганізувати територіальні органи ПФУ Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей шляхом приєднання.

Які саме територіальні органи ПФУ реорганізовані - читайте тут>>

Крім того, розробленою Міністерством соціальної політики постановою передбачено скорочення чисельності працівників – як в апараті Пенсійного фонду України, так і в територіальних органах фонду.

Вивільнені кошти будуть спрямовані на виконання положень Закону України „Про державну службу”.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»