• Посилання скопійовано

Оновлено 10 форм заяв у сфері держреєстрації бізнесу

Мін'юст виклав у новій редакції десять форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (форми 1-6, 8, 9, 22,23)

Оновлено 10 форм заяв у сфері держреєстрації бізнесу

Мін'юст наказом від 29.08.2018 р. №2824/5 виклав у новій редакції деякі форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

  • Форма 1.  Заява про державну реєстрацію створення юридичної особи (завантажити).
  • Форма 2. Заява про державну реєстрацію переходу юридичної особи на діяльність на підставі власного установчого документа чи модельного статуту (завантажити).
  • Форма 3.  Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).
  • Форма 4.  Заява про державну реєстрацію створення відокремленого підрозділу юридичної особи (завантажити).
  • Форма 5. Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).
  • Форма 6. Заява про державну реєстрацію припинення відокремленого підрозділу юридичної особи (завантажити).
  • Форма 8. Заява про державну реєстрацію припинення юридичної особи в результаті її реорганізації (завантажити).
  • Форма 9. Заява про державну реєстрацію включення відомостей про юридичну особу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).
  • Форма 22. Заява про державну реєстрацію (акредитацію) відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації (завантажити).
  • Форма 23. Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).

Крім того, технічному адміністратору ЄДР доручено вжити заходів, необхідних для реалізації цього наказу, у тому числі забезпечити в ЄДР обов'язкове заповнення інформації про наявність або відсутність кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи та відомостей про нього.

Цей наказ набере чинності через 10 днів з дня його офіційного опублікування. Тобто 24 вересня 2018 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»