• Посилання скопійовано

Уряд не буде поновлювати Насірова, — Петро Порошенко

Суддя, яка приймала рішення щодо Насірова, не є частиною реформованого суду. Уряд не буде поновлювати на посаді Насірова. Про це наголосив Петро Порошенко під час своєї прес-конференції

Уряд не буде поновлювати Насірова, — Петро Порошенко

Президент Україна Петро Порошенко прокоментував рішення суду про поновлення Романа Насірова на посаді голови ДФСУ. Про це він заявив під час прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

«Як тільки я зараз на прес-конференції скажу, що доля Насірова повинна вирішуватися так і так - це пряма позиція для того, щоб іти до Європейського суду з прав людини щодо політичного тиску під час розгляду справи. Тому у мене є своя думка, але точно не буду це коментувати. Наскільки мені відомо, суддя, яка приймала це рішення, не є частиною реформованого суду. Вона не пройшла відповідні тестування і оцінювання. Хоча я обов'язково перевірю. Я сподіваюся, що касаційна інстанція вивчить всі обставини і прийме відповідне рішення», - заявив Порошенко.

За його словами, Кабінет міністрів оскаржить рішення суду.

«Наскільки мені відомо, уряд України не поновив, оскаржив в апеляційній інстанції, і наскільки я проінформований відновлювати Насірова не буде», - сказав президент, додавши, що «судове рішення про відновлення Насірова на посаді немає, воно не вступило у законну силу».

Нагадаємо, суд відновив Романа Насірова на посаді голови ДФСУ. Ми про це писали тут>>

31 січня Кабінет міністрів звільнив Романа Насірова з посади голови ДФС України. За словами прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, комісія Нацагентства з питань державної служби надала відповідний дозвіл.

***

Читайте також: 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»