• Посилання скопійовано

Безвіз з Таїландом запрацює з 14 квітня

За інформацією консульського департаменту МЗС з 14 квітня громадяни України зможуть подорожувати до Королівства Таїланд з туристичною метою без віз

Безвіз з Таїландом запрацює з 14 квітня

Як повідомляє консульський департамент МЗС на сторінці у Facebook, з 14 квітня громадяни України зможуть подорожувати до Королівства Таїланд з туристичною метою без віз.

Для поїздки потрібно мати закордонний паспорт (біометричний або небіометричний) та оформлену страховку. Строк безвізового перебування – до 30 днів.

Для перебування на території Таїланду строком понад 30 днів, незалежно від мети подорожі, необхідно отримати візу у дипломатичному представництві або консульській установі.

За порушення міграційних правил Таїланду стягується штраф у розмірі 500 тайських батів (16 дол.) за кожен день після завершення строку дії дозволу на перебування, але не більше 20 000 батів (640 дол.).

До тимчасового скасування візового збору з грудня 2018 року при в'їзді в королівство, він становив 2 000 батів (60 дол.).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»