• Посилання скопійовано

На аптеки при муніципальних лікарнях буде поширюватися програма «Доступні ліки»

Глава Уряду ініціює ухвалення жорсткого рішення щодо участі аптек при муніципальних лікарнях у програмі «Доступні ліки»

На аптеки при муніципальних лікарнях буде поширюватися програма «Доступні ліки»

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює ухвалення жорсткого рішення, яке зобов'яже аптеки, які працюють при муніципальних лікарнях, увійти у державну програму «Доступні ліки». Про це Глава Уряду сказав під час відвідання районної лікарні міста Носівка Чернігівської області. Володимир Гройсман перебуває у регіоні з робочою поїздкою.

Під час спілкування з лікарями і пацієнтами Глава Уряду нагадав, що за програмою, яка працює вже два роки, виписані вже понад 36 млн рецептів, а кількість аптек, що працюють у програмі, перевищує 7 тис.

«Але як може бути так, що лікарня, яка фінансується коштом бюджетів різних рівнів, не має аптеки, де є доступні ліки? – поставив питання Прем'єр-міністр. – Я бачу аптеку і вивіску «Знижки пенсіонерам», а треба мати наліпку «Доступні ліки». Тоді надважливі препарати для хворих із хронічними хворобами будуть не зі знижкою, а взагалі безкоштовні! Вважаю, тут потрібне жорстке рішення. Не можна зловживати бідою людей».

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»