• Посилання скопійовано

Кабмін змінив підпорядкування Держпраці та Держстату

Держпраці підпорядковується Мінекономіки, а Держстат - міністру КМУ

Кабмін змінив підпорядкування Держпраці та Держстату

20 жовтня 2019 року, на своєму засіданні, Уряд змінив порядок координації роботи центральних органів державної влади та Уряду.

Зокрема, діяльність Держпраці буде координуватися через Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а Держстат - через Міністра Кабінету Міністрів. 

Про перепідпорядкування Держстату повідомив міністр Кабміну Дмитро Дубілет на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні ми на засіданні Кабміну трохи перерозподілили органи влади між міністрами". Він наголосив, що це рішення має сенс з огляду на те, що одним із його завдань на найближчий час буде встановлення та підрахунок KPI для всіх ключових органів влади. А це має бути зроблено в тому числі на базі Держстату.

Окрім цього, Дубілет нагадав, що Держстат збирається провести перепис населення із бюджетом 3.4 млрд грн. 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»