• Посилання скопійовано

Кабмін тимчасово дозволив українцям розраховуватися з арештованих рахунків

Рішення ухвалене з метою забезпечення життєдіяльності населення в умовах воєнного стану

Кабмін тимчасово дозволив українцям розраховуватися з арештованих рахунків

«Судово-юридична газета» розповідає, що Кабінет міністрів тимчасово дозволив користуватися населенню окремими арештованими банківськими рахунками. Відповідне рішення закріплене розпорядженням уряду №198 від 2 березня 2022 року.

Згідно до документу, можна сплачувати з рахунку, за умови, якщо стягнення з особи не перевищує 100 тисяч гривень.

«З метою забезпечення життєдіяльності населення в умовах воєнного стану дозволити фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків, на які накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом щодо такої особи не перевищує 100 000 (сто тисяч) гривень», – зазначається у документі.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»