• Посилання скопійовано

У «Дії» зʼявляться нові послуги: пенсійне посвідчення та е-посвідки для іноземців

«Дія» розпочала бета-тестування пенсійного посвідчення для українців та е-посвідки на постійне й тимчасове проживання для іноземців

У «Дії» зʼявляться нові послуги: пенсійне посвідчення та е-посвідки для іноземців

Дія тестує нові документи: посвідку на тимчасове або постійне проживання та е-пенсійне.

Допоможіть покращити цифрові документи та ставайте бета-тестувальником:

  • е-пенсійного посвідчення: необхідно мати документ, виданий з 2014 року, — пластиковий або у вигляді платіжної картки. Реєструйте в Дії ваших матусь, дідусів чи тих, у кого вже є пенсійне посвідчення, і нехай вони теж затестять зручність електронних документів.
  • е-посвідки: необхідно мати документ у вигляді пластикової картки з безконтактним електронним носієм, виданий після 25 квітня 2018 року, та банківський рахунок для авторизації в Дії через BankID. У вас також має бути телефон з вбудованим NFC-модулем.

Реєструйтеся тут.

Цифровізація — це зручно та просто разом із Дією.

Проєкт реалізовується за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН за підтримки Швеції. За співпраці Міністерства цифрової трансформації України з Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством соціальної політики, Державної міграційної служби України та Пенсійного фонду України.

***

Джерело: Дія

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»