• Посилання скопійовано

Кабмін затвердив порядок використання грошей на підтримку аграріїв

Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, які спрямовуються на підтримку сільськогосподарських виробників

Кабмін затвердив порядок використання грошей на підтримку аграріїв

Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, які спрямовуються на підтримку сільськогосподарських виробників.

Про це сказав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні затвердили порядок використання коштів на підтримку аграріїв. Держава спрямовує 1,5 млрд грн на підтримку фермерів та сільгоспвиробників», – зазначив Шмигаль.

Він повідомив, що максимальна бюджетна дотація для власників сільгоспугідь становитиме 372 тис. грн, максимальна дотація для одного підприємства на утримання корів – 530 тис. грн.

Шмигаль нагадав, що 12 серпня було запущено Державний аграрний реєстр – онлайн-платформу для прямої взаємодії держави та агровиробників. За його словами, за три дні роботи платформи на ній зареєструвалося 1,5 тисячі фермерів.

«Агровиробники, зареєстровані в реєстрі, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів. Тобто цифровізація знову стає синонімом ефективності та прозорості», – прокоментував очільник уряду.

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»