• Посилання скопійовано

Які ставки ввізного мита будуть застосовуватись у 2018 році до імпорту товарів походженням з ЄС

Мінекономрозвитку оприлюднило ставки ввізного мита України, які будуть застосовуватись у 2018 році до імпорту товарів походженням з Європейського союзу, в рамках вільної торгівлі між Україною та ЄС

Які ставки ввізного мита будуть застосовуватись у 2018 році до імпорту товарів походженням з ЄС

Мінекономрозвитку опублікувало рівні ставок увізного мита України, які будуть застосовуватись у 2018 році до імпорту товарів походженням з Європейського союзу, в рамках вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Повний перелік доступний для завантаження за посиланням>> 

Це дає можливість українському бізнесу планувати свою діяльність на 2018 рік.

Також, рівні ставок увізного мита ЄС можна перевірити в режимі он-лайн на ресурсі Європейської Комісії “ExportHelpdesk” у розділі “My export”.

Нагадаємо, що Угода про асоціацію між Україною та ЄС вступила в силу у повному обсязі 1 вересня 2017 року, а її торговельна частина діє ще з 1 січня 2016 року.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»