• Посилання скопійовано

Імпортні вакцини від COVID-19 звільнили від ввізного мита та ПДВ

Уряд затвердив зміни до постанов щодо переліку лікарських засобів та медичних виробів, які звільняються від сплати ввізного мита та ПДВ

Імпортні вакцини від COVID-19  звільнили від ввізного мита та ПДВ

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів вніс зміни до постанови 20 березня 2020 р. №224, якою затверджений перелік лікарських засобів та медичних виробів, які звільняються від сплати ввізного мита та податку на додану вартість. Перелік доповнений новими позиціями. Текст постанови КМУ від 02.12.2020 №1178 дивиться тут.

Рішення ухвалене на засіданні уряду 2 грудня.

Постановою до переліку включені Vaccines (вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2).

Крім того, від податків звільнюються такі лікарські засоби: Levofloxacin; Cefoperazone and beta -lactamase inhibitor; Cefotaxime; Cefotaxime, combinations; Cefepime; Immunoglobulin; Ceftriaxone, combinations; Cefditoren.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»