• Посилання скопійовано

На платформі Дія.Бізнес запустять міжнародну версію Єдиного експортного вебпорталу

21 вересня на платформі Дія.Бізнес з’явиться міжнародна версія Єдиного експортного вебпорталу — онлайн-платформи для імпортерів та закордонних компаній, зацікавлених в експорті

На платформі Дія.Бізнес запустять міжнародну версію Єдиного експортного вебпорталу

Мінцифри повідомляє, що 21 вересня 2021 року на платформі Дія.Бізнес з’явиться міжнародна версія Єдиного експортного вебпорталу — онлайн-платформи для імпортерів та закордонних компаній, зацікавлених в експорті. Запуск відбудеться за підтримки Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

Мета запуску міжнародної версії вебпорталу — промоція українських пріоритетних секторів, міжнародних заходів, які організовуються на території України, а також допомога в налагодженні двосторонньої співпраці між українськими компаніями та потенційними закордонними партнерами.

Місце проведення: Освіторія Хаб, м. Київ, вул. Московська, 2.

Представники ЗМІ можуть отримати акредитацію та поставити запитання спікерам за посиланням. Акредитація на участь у заході є обов’язковою до 20 вересня включно. 

Долучитись до заходу можна в онлайн-форматі (подія транслюватиметься на Facebook-сторінках Дія.Бізнес, ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та Міністерства цифрової трансформації).

Захід відбудеться за участю:

  • Олександра Яреми, державного секретаря Кабінету Міністрів України.
  • Валерії Іонан, заступника Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.
  • Тараса Качки, заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського. господарства України — Торгового представника України.
  • Дмитра Сеніка, заступника Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (уточнюється). 
  • Бенджаміна Клінгера, координатора кластера "Сталий економічний розвиток в Україні", німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
  • Ремізова Андрія, заступника директора з розвитку підприємництва ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».
  • Литвина Андрія, в.о. директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

Міжнародна версія Єдиного експортного вебпорталу створена Офісом з розвитку підприємництва та експорту на платформі Дія.Бізнес за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України, Міністерства економіки України та Міністерства цифрової трансформації при фінансовій підтримці Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»