• Посилання скопійовано

Спрощення митних процедур імпорту товарів: законопроєкт від Уряду

Уряд ухвалив рішення про максимальне спрощення усіх митних процедур. Зокрема, планують звільнити імпортерів товарів від декларування та сплати ПДВ й мита

Спрощення митних процедур імпорту товарів: законопроєкт від Уряду

Уряд ухвалив рішення про максимальне спрощення усіх митних процедур. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні 18 березня.

«Ми ставимо за мету створити найшвидшу митницю у світі. Жодних паперів на митниці. Без сплати ПДВ, мита та митних платежів одразу після прийняття та набрання чинності змін до митного та податкового кодексів. За декларативним принципом», – зазначив очільник Уряду.

Денис Шмигаль підкреслив: той, хто хоче залишатися на загальній системі, сплачує лише ПДВ, при цьому таке оформлення має займати не більше 15 хвилин.

«Ті, хто просто хоче везти товар в Україну без будь-якого митного оформлення, – завчасно заповнюйте ВМД декларацію і проїжджайте. Вантажі їхатимуть через кордон без жодних перешкод. Очікуємо, що Верховна Рада якнайшвидше звільнить від мита та ПДВ всі товари, які сьогодні їдуть в Україну», – додав Прем’єр-міністр

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»