• Посилання скопійовано

Зустрічайте! Нові рахунки для сплати податків з 2 липня (за всіма областями)

Держказначейство оприлюднило для всіх областей та Києва нові рахунки для сплати податків, зарахування на які розпочалися з 2 липня 2018 року

Зустрічайте! Нові рахунки для сплати податків з 2 липня (за всіма областями)

Нагадаємо, що минулого тижня Держказначейство повідомило, що з 02.07.2018 року рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів за новими реквізитами будуть відкриті на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998). І пообіцяло оприлюднити їх у другій декаді червня.

Сказано — зроблено.

Зустрічайте нові рахунки для сплати податків, зарахування на які розпочнеться з 2 липня 2018 року*:

***

Зверніть увагу:  посилання ведуть на офіційні сторінки ГУ  Держказначейства. На жаль, через велику кількість звернень сайти не завжди відкриваються. Спробуйте кілька раз оновити сторінку або ж спробувати зайти за посиланням ще раз через деякий час. Також аналогічні рахунки розміщено на сайті ДФС. Про це ми писали>>

Також зауважуємо! Зміни стосуються бюджетних рахунків Держказначейства. А ЄСВ сплачується до Держказначейства на небюджетні рахунки (п. 1.2 Порядку відкриття та закриття рахунків Держказначейства). Тому реквізити рахунків для сплати ЄСВ не змінилися. 

 

UPD

 

Київські податківці сьогодні повідомили, що ЄСВ потрібно сплачувати за старими реквізитами. А саме:  "Рахунки з кодом банку (МФО) 820019 продовжують діяти лише для зарахування коштів зі сплати ЄСВ".  

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»