• Посилання скопійовано

З 1 січня великі платники мають сплачувати податок на прибуток на нові рахунки

Офіс ВПП ДПС повідомив, що з 1 січня 2020 року діють нові рахунки для сплати податку на прибуток для великих платників

З 1 січня великі платники мають сплачувати податок на прибуток на нові рахунки

Офіс ВПП ДПС у зв’язку зі зміною з 01.01.2020 р. реквізитів бюджетних рахунків надає перелік реквізитів нових рахунків для зарахування податку на прибуток великими платниками, відкритих Держказначейською Службою  відповідно до нового Плану рахунків (наказ Мінфіну №1203) у розрізі 24 адміністративно-територіальних одиниць України (областей). Інформацію можна переглянути тут>> 

Звертається увага платників податків на те, що у разі коли місцезнаходження платника податків (юридична адреса) не співпадає з місцем податкового обліку в Офісі великих платників податків ДПС (м. Київ), сплата податку на прибуток підприємств повинна здійснюватися платниками податків за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкриті на ім’я Головних управлінь Держказначейської служби  в областях з ознакою в структурі рахунку «9» (великі платники податків).

***

Читайте також: Увага! Весь перелік нових рахунків, які запрацюють з 3 січня

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»