• Посилання скопійовано

Як буде працювати Держказначейство у новорічні та різдвяні свята?

За повідомленням Казначейства, 31 грудня 2020 року його органи працюють без клієнтів. А починаючи з 4 січня 2021 року - у звичайному режимі

Як буде працювати Держказначейство у новорічні та різдвяні свята?

Державна казначейська служба України повідомляє, що відповідно до Регламенту роботи органів Державної казначейської служби України у період завершення бюджетного 2020 року та початку 2021 року, затвердженого наказом Державної казначейської служби України від 03.12.2020 № 346 та погодженого 14.12.2020 Міністром фінансів України, граничним терміном здійснення видатків є 30 грудня 2020 року.     

30 грудня 2020 року до 19.30 завершується прийняття електронних документів клієнтів із системи дистанційного обслуговування «Клієнт-казначейство - Казначейство» до облікових систем АС «Є-Казна Доходи», АС «Є-Казна ДБ».

31 грудня 2020 року органи Казначейства працюють без клієнтів, здійснюючи погашення та обслуговування державного боргу в національній валюті, а також зарахування надходжень до бюджетів різного рівня.

Починаючи з 4 січня 2021 року органи Казначейства працюють у звичайному режимі.

Про те, як на свята працюватимуть банки, ми наводили повідомлення від НБУ тут.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»