• Посилання скопійовано

Податкова амністія для українців. Рада розблокувала підписання закону

Верховна Рада розблокувала підписання законопроєкту №5153. Ним передбачається у період з 1 вересня 2021 року по 1 вересня 2022 року провести одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб та сплату збору за підсумками такого декларування

Податкова амністія для українців. Рада розблокувала підписання закону

1 липня Верховна Рада розблокувала підписання законопроєкту №5153 про так звану податкову амністію для українців. Тепер документ зможе підписати глава парламенту Дмитро Разумков, а за ним - і Президент. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію засідання ВР.

Нардепи не підтримали жоден проєкт постанов про скасування результатів голосування за закон. Нагадаємо, що всього в Раду внесли 11 таких проєктів - №№5153-П - 5153-П-10.

Тепер законопроєкт може підписати спікер ВР і передати його на підпис Президенту Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, Парламент прийняв цей законопроєкт у середині червня, у першому читанні - 30 березня. Відповідно до нього у період з 1 вересня 2021 року по 1 вересня 2022  року проведуть одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб.

Раніше глава комітету ВР з питань фінансів Данило Гетманцев заявив, що податкова амністія буде добровільною. І буде поширюватися не на всі гроші.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»