• Посилання скопійовано

Гетманцев привітав ДПС з перевиконанням плану за січень 2022 року

За словами Гетманцева, команда податкової служби перевиконала план січня станом на 19.00 31 січня 2022 року на 4,4 млрд грн чи 111,3%

Гетманцев привітав ДПС з перевиконанням плану за січень 2022 року

Данило Гетманцев, Голова Комітету ВРУ з податкової політики, повідомив в своєму Телеграм-каналі, що команда податкової служби перевиконала план січня станом на 19:00 31 січня 2022 року на 4,4 млрд грн  чи 111,3%.

Він наголосив: «Рік до року ми перевиконали бюджет на 10 млрд грн чи 30%.

Дякую насамперед бізнесові, у другій - команді податкової служби за відмову від старих неприйнятних практик ухилення та прийняття нових, прозорих правил роботи, які дозволили всім нам не лише дати країні додаткові кошти, а й чесно дивитися в очі один одному."
Тим же, хто у нові реалії намагався вмонтувати старі схеми, у нашій команді не місце. І відповідні кадрові рішення вже ухвалено...», - вказав Гетманцев.

***

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»