• Посилання скопійовано

Зеленський анонсував нову податкову модель і нові фінанcові правила: приберуть «усе, що заважає»

Президент заявив, що Уряд отримав доручення «повернути малий і середній бізнес»

Зеленський анонсував нову податкову модель і нові фінанcові правила: приберуть «усе, що заважає»

Економічна правда розповідає, що Президент України Володимир Зеленський заявив, що уряд отримав доручення «повернути малий і середній бізнес», деталі будуть за день-два.

Про це він сказав у відеозверненні.

«На вулицях міст має зʼявитися життя. Там, де дозволяє безпека. Там, де це можуть забезпечити люди. Аптеки, торгівля, будь-який бізнес, який може просто працювати сьогодні. Щоб країна жила. Щоб уже починалося відновлення України. І це залежить від кожного з нас, від кожного, хто здатний працювати. Економічне придушення України – це одне із завдань війни проти нас сьогодні. І ми маємо відбитися також і від цього. Зберегти нашу економіку, зберегти наших людей.

Тому уряд отримав чітке доручення – повернути малий і середній бізнес. Прибрати усе, що заважає. Максимально послабити податки, прибрати всі складнощі, абсолютно усі. Щоб система не тиснула, щоб люди знали, що вони можуть працювати так, як вони можуть. Там, де вони можуть», – заявив Зеленський.

«На час війни та для післявоєнної розбудови потрібна нова податкова модель. Потрібно оновити й фінансові правила. Щоб люди відчували, що можна проявляти гнучкість. Відчували, що всі гроші та цінності будуть збережені. І що можна не боятися втратити щось, бо держава Україна гарантує кожному безпеку активам і накопиченням. Кабінет Міністрів уже працює над тим, як оформити це нормативно. День-два – будуть деталі», – резюмував він.

Від редакції:Як уточнив перший заступник голови податкового комітету ВР Ярослав Железняк, йдеться про комітетську версію законопроєкту №7137-д.

Як зазначив Железняк, Раді пропонують голосувати закон за основу та в цілому. Про це ми писали тут

***

Читайте також: Нові податкові пільги для ФОПів та підприємств під час війни: комітет ВРУ рекомендував законопроєкт

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»