• Посилання скопійовано

Розраховуємо мінімальну роздрібну ціну на вина у тарі понад 1 л

Мінімальна роздрібна ціна на вина у тарі місткістю понад 1 л розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари, тобто мінімальна роздрібна ціна на вина виноградні натуральні у тарі 1,5 літра — 49,50 грн

Розраховуємо  мінімальну роздрібну ціну на вина у тарі  понад 1 л

ДФСУ в індивідуальній податковій консультації від 08.08.2017 р. №1536/6/99-99-12-01-02-15/ІПК зазначила, що відповідно до п. 3 приміток до постанови КМУ від 30.10.2008 р. №957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв» (зі змінами), мінімальна роздрібна ціна на вина у тарі місткістю 1 літр та більше 1 літра розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари.

Розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв дивіться у довіднику>>

Тобто мінімальна роздрібна ціна на вина виноградні натуральні місткістю 1,5 літра становить: (33 грн х 1,5 літра = 49,50 грн).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»