• Посилання скопійовано

Рахунки СЕА ПДВ та СЕА РП та СЕ не змінилися у 2021 році

Реквізити рахунків, відкритих платникам в СЕА ПДВ та в системі електронного адміністрування пального та спирту етилового з 01.01.2021 не змінились

Рахунки СЕА ПДВ та СЕА РП та СЕ не змінилися у 2021 році

Казначейство інформує, що реквізити рахунків для сплати до бюджету податків, зборів, інших платежів, які перевідкриті у зв’язку з адміністративно-територіальною реформою в Україні та діють з 01.01.2021, розміщені в актуальному стані на:

  • головній сторінці вебпорталу Казначейства в «Пошук реквізитів доходних рахунків»;
  • вебсторінках головних управлінь Казначейства в областях та м.Києві в рубриці «Реквізити рахунків».

Інформація в зазначених рубриках щоденно оновлюється в частині довідкритих рахунків відповідно до інформації органів, що контролюють справляння надходжень бюджету.

Звертаємо увагу, що реквізити рахунків, відкритих платникам в системі електронного адміністрування ПДВ та в системі електронного адміністрування пального та спирту етилового, з 01.01.2021 не змінились.

***

Читайте також: Запрацювали нові рахунки для сплати податків, зборів та ЄСВ

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»