• Посилання скопійовано

У разі відмови у включенні до Реєстру неприбутківців можна подати документи повторно

При цьому не потрібно змінювати положення установчих документів, до яких контролюючим органом не висловлено зауважень

У разі відмови у включенні до Реєстру неприбутківців можна подати документи повторно

ДФС у листі від 13.09.2016 №19919/6/99-99-15-02-02-15 нагадують: якщо неприбуткові організації, внесені до Реєстру неприбуткових установ та організацій, не відповідають вимогам п. 133.4 ПКУ, то з метою включення до нового Реєстру такі організації зобов’язані до 1 січня 2017 року привести свої установчі документи у відповідність до норм ПКУ та у цей самий строк подати копії таких документів до контролюючого органу.

У разі отримання рішення про відмову у включенні до Реєстру неприбуткова організація може усунути недоліки та повторно подати документи до контролюючого органу, не змінюючи при цьому положення установчих документів, до яких контролюючим органом не висловлено зауважень. Повторно надіслана реєстраційна заява розглядається в строки, зазначені в абзаці першому п. 8 Порядку №440.

Докладно про особливості податкового та бухгалтерського обліку неприбуткових організацій читайте в аналітичному матеріалі тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»