• Посилання скопійовано

Податкова знижка для фізособи-підприємця, що є найманою особою

Чи має право на податкову знижку фізособа-підприємець, яка є найманою особою та отримує дохід у формі заробітної плати?, - роз'яснили податківці в м. Києві під час «Гарячої лінії»

Податкова знижка для фізособи-підприємця, що є найманою особою

Податківці Шевченківського районі ГУ ДФС у м. Києві провели сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія», на якій нагадали порядок застосування податкової знижки, що передбачений ст. 166 ПКУ.

За пп. 166.4.2 ПКУ передбачено, що загальна сума податкової знижки, нарахована платнику в звітному податковому році, не може перевищувати суми річного загального оподатковуваного доходу платника податку, нарахованого як заробітна плата, зменшена з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ.

Тож, право на податкову знижку має фізична особа-підприємець, яка є найманою особою, виключно до доходів, одержаних протягом року у вигляді заробітної плати.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»