• Посилання скопійовано

Податкові зобов’язання, зазначені у податковій декларації про доходи, необхідно сплатити до 1 серпня

Останнім днем плати громадянами ПДФО та військового збору, визначених у Декларації за результатами 2016 року, є 31 липня поточного року

Податкові зобов’язання, зазначені у податковій декларації про доходи, необхідно сплатити до 1 серпня

В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, що відповідно до п. 179.7 ПКУ, фізособи зобов’язані до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій ними податковій Декларації про майновий стан і доходи.

Таким чином, останнім днем сплати громадянами ПДФО та військового збору, визначених у Декларації за результатами 2016 року, є 31 липня поточного року.

Довідково: за підсумками кампанії декларування 9077 прикарпатців подали декларації про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованого ними доходу становить 571,2 млн грн, до сплати нараховано 14,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 3,2 млн грн військового збору.

На сьогодні  до бюджету вже надійшло майже 7,0 млн.грн. ПДФО  та  1,5 млн.грн. військового збору.

Джерело: ДФС в Івано-Франківській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»