• Посилання скопійовано

Як скласти та подати уточнюючу ф. №1ДФ?

Податківці навели порядок коригування розділу І та ІІ ф. №1ДФ

Як скласти та подати уточнюючу ф. №1ДФ?

ДПС у Донецькій області нагадує, що Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку за формою № 1ДФ затверджено наказом Мінфіну № 4.

Коригування показників розділу I Порядку здійснюється наступним чином:

  • для виключення одного помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі 9 указати «1» - на виключення рядка;
  • для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі 9 указати «0» - на введення рядка;
  • для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно виключити помилкову інформацію та ввести правильну інформацію, тобто повністю заповнити два рядки, один з яких виключає попередньо внесену інформацію, а другий вносить правильну інформацію. У такому разі в першому рядку в графі 9 указується «1» - рядок на виключення, а в другому – «0» - рядок на введення.

Коригування показників розділу II Порядку. Для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядках:

  • «Оподаткування процентів - виключення**»;
  • «Оподаткування виграшів (призів) у лотерею - виключення***»;
  • «Військовий збір - виключення****» для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у відповідних рядках потрібно повторити всі графи помилкових рядків, а в рядках «Оподаткування процентів», «Оподаткування виграшів (призів) у лотерею», «Військовий збір» відповідно відобразити правильну інформацію.

Джерело: ДПС у Донецькій області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»