• Посилання скопійовано

2 серпня – останній день для сплати ПДФО та ВЗ за результатами подання декларацій про доходи

Граничний термін сплати задекларованих сум податків згідно з поданими деклараціями про майновий стан і доходи за 2020 рік не – пізніше 2 серпня

2 серпня – останній день для сплати ПДФО та ВЗ за результатами подання декларацій про доходи

Станом на 01.07.2021 року до територіальних підрозділів Головного управління ДПС області громадянами подано 11460 декларацій про майновий стан і доходи, в тому числі 2904 декларацій на отримання податкової знижки, у відповідності до вимог ст. 166 ПКУ.

Сума всіх задекларованих громадянами доходів, отриманих у 2020 році складає 1,2 мільярди гривень.

Громадянами області самостійно задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб – 25,6 мільйони гривень та військового збору – 4,2 мільйони гривень. Повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест.

Доходи в сумі 1 мільйони гривень та більше задекларував 91 громадян, загальна сума задекларованого доходу складає 221,0 мільйони гривень, з яких до сплати самостійно визначено 8,6 мільйони гривень ПДФО та 0,9 мільйони гривень військового збору.

Доходи отримані з джерел походження за межами України (іноземні доходи) задекларовано 64 громадянами області, загальна сума задекларованого доходу 73,1 мільйони гривень, з яких 5 громадянами задекларовано дохід більше 1 мільйона гривень.

Володимир Шелест звертає увагу, що граничний термін сплати задекларованих сум податків згідно поданих податкових декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік не пізніше 02.08.2021 року.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»